When everything goes wrong …

Απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών με νομοσχέδιο από την κατοχική κυβέρνηση τον Απρίλιο 2011

Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο! 

Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ’ τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ’ τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε..

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία. 

Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή. Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN. Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων. Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Ο ΟΗΕ με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η «φονική» εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf!

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510)
Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ’ τα επιτρεπόμενα. 

Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).

Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει. Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής. Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτηδείους.

Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.)


ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη. Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας. Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών. Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα «τοξική» ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη. 

Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ’ αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.

[Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό].

Πέρα από τη λίστα των παράνομων «τοξικών» συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας.

Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato. Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη. Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά. Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό.

Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ’ τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!! Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητό…διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.

Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ’ τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011

ο κώδικας διατροφής εδώ κ περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται κ επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας. Προς το παρόν γίνονται «εμβολιασμοί» με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ’ το 2017 να δούμε πράματα κ θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ’ την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης.

Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από «επιτροπή», κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ’ τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος κ κατά «ναπολεόντειο» νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί κ αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. Επίσης η οδηγία απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, απαγόρευση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, κλείσιμο των σχολών ομοιοπαθητικής που ως γνωστό αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας κ όχι επιθετική ιατρική με παρενέργειες. Απαγόρευση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α.

Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 €. Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές κ λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω.

Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα κ να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απ’ το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απ’ τον έλεγχο κ την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας.
Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου? Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση κ ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

http://www.freemonks.gr

avlonitis :

Advertisements

39 responses to “When everything goes wrong …

 1. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ.

  Για πια αγωνία ομιλούν αυτοί οι κύριοι, και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν? Μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι οι ακαδημίες των 200 παιδιών υπάρχουν επειδή εσείς επιλέξατε να κάνετε πρωταθλητισμό? Εμπνεύσατε δηλαδή τα παιδιά μας μέσα από τους χειρισμούς και τις τραγικές επιλογές σας, των τελευταίων 5ετων? Και τι πρότυπα μεταδίδεται? Ότι όλοι πρέπει να παίζουν στην κύρια ομάδα και να πληρώνονται(μισθοφόροι), αποκλείοντας τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής? Ότι πρέπει να δίνουμε 30 και 40 χιλιάρικα, σε πολλούς από αυτούς, για κάθε χρόνο, όταν στις οικογένειες μας μετά δυσκολίας πληρώνουμε 40ε τον μήνα? Ότι σε κάθε συμβούλιο σας, παρόντων κάποιον παιδιών, συνδιαλέγεστε με απίστευτη χυδαιότητα, φθάνοντας μάλιστα σε σημείο να παίζετε και ξύλο? Ότι φθάσατε κάποιους ανθρώπους, που είχαν το κύρος και την οικονομική επιφάνεια να τους τρέψετε σε φυγή? Και εάν ο κύριος εκφραστής αυτών των συμπεριφορών και γνωστός ξάδερφος του πρώην δημάρχου, λείπει από αυτούς τους ‘3 με 4’ ανθρώπους, όπως διαβάσαμε, οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν παρόντες, και γνωρίζετε πολύ καλά τι συνέβαινε. Περί διαφημίσεως και προβολής του τόπου, απλά είναι ανάξιων λόγου, υσχηρισμοί, και ηλιθιότητες. Θα προτιμούσα να διαφημίζεται ο τόπος μέσω του πολιτισμού του, και των παροχών προς τους πολίτες και επισκέπτες του, και όχι να κρυβόμαστε στα σπίτια μας Κυριακή μεσημέρι, μην φάμε κανά τούβλο στο κεφάλι. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ότι αφορά τα παιδιά μας και τις παιδικές ομάδες, σαφώς και πρέπει να υπάρχει μέριμνα, αλλά για το κύριο τμήμα, θα πρέπει, αφού πέσει κατηγορία(μιας και δεν μπορεί να στηριχθεί), μέσω του ‘δικού μας’, έμψυχου υλικού, να αναδιοργανωθεί, με νέους στόχους, και άλλη προσέγγιση, πάντα με γνώμονα των λαϊκό αθλητισμό. Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουνε, και να μην συγκαλύπτονται από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους.

 2. Επάγγελμα : ΠΟΥΘΕΝΑΣ

  Τι ακριβώς κάνει ο «Πουθενάς» απλά ΤΙΠΟΤΑ είναι εξαφανισμένος. Που ποτέ δε βρίσκεται στο πόστο του. Που κι αν τον ψάξεις, θα ‘ναι εις μάτην. Δεν…… παίζει να τον βρεις πουθενά.
  Αν νομίζετε ότι ο πουθενάς είναι κάτι απλό , πλανάσθαι πλάνην οικτράν ο Πουθενάς ΔΕΝ είναι ο οποιοσδήποτε εξαφανισμένος και σίγουρα δεν εμπίπτει π.χ. στην κατηγορία αυτή των TV αγνοούμενων, που τους ψάχνουν στα διάφορα show εξαφανίσεων.
  Ο πουθενάς είναι κάτοχος πάντα ! κάποιας θεσμικής θέσης. Με τη μόνη λεπτομέρεια ότι αυτό ισχύει μόνο στα χαρτιά και δει μόνο στο μισθολόγιο της ΠΑΝΤΑ κρατικής επιχείρησης και επιχείρησης του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ντεμέκ «εργάζεται». Διότι εξαιρετικά σπάνια – έως ποτέ – προσέρχεται για να εκτελέσει το καθήκον του. Καλή ώρα όλοι αυτοί οι «εργαζόμενοι στον 9,84 ΕΦ. Ε. Μ ( ΕμΦανιστέος μόνο Επί Μπικικινίο )

  ο αξιότιμος κύριος Τάδε* , αξιότιμος κατά τα άλλα δημοσιογράφος , λάβρος ,κάθε απόγευμα στο alter , τον SKAI τον ΑΝΤΕΝΑ κλπ. ξιφουλκεί κατά των τεμπελαράδων που απομυζούν τον πλούτο της χώρας , από τον ίδιο ή τα μέλη της οικογένειας του! (* λίστα με τους ΤΑΔΕ υφίσταται αναρτημένη στο blog kapistri) προσελήφθη σε ΟΤΑ με εξάμηνη σύμβαση. Για λόγο που μέχρι τώρα αγνοεί ακόμη κι ο ίδιος, δεν τον πήραν ποτέ τηλέφωνο να πάει για δουλειά. Και τα μιστά όμως ρέουσι κανονικά στην μπουζού.

  Στους κατ’ ουσίαν πουθενάδες εμπίπτουν και στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  1. υπάλληλος της ΕΡΤ που η μοναδική του δουλειά ήταν να πηγαίνει με ταξί κάθε Κυριακή πρωί στην Πάρνηθα και να ρυθμίζει κάτι στις κεραίες. Ζήτημα 10 λεπτά .
  2. οι φύλακες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας στην Πατησίων, που συνεννοούνται μεταξύ τους και κανονίζουν τις βάρδιες κατά τρόπο ώστε να δουλεύει ο καθένας τους μονάχα μια φορά στις 10 ή 15 μέρες.
  3. Αγαπημένος πουθενάς είναι και ο πανεπιστημιακός καθηγητής (συνήθως ιατρικών σχολών) που δεν εμφανίζεται ποτέ στις παραδόσεις και στέλνει αντ’ αυτού κάτι σε λέκτορα και κάτι σε φιλόδοξο φέρελπη νέο. Πολλοί εξ ημών έχουμε πάρει πτυχίο χωρίς ποτέ να έχουμε δει τη φάτσα τέτοιων ανεκδιήγητων πουθενάδων.

  4.ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???????????????

 3. Παπαφράγκας

  Δεν είναι ένας, όλη η φρουρά μου είναι.

 4. Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΣΥΡΜΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΣΥΡΜΑ ΑΓΓΕΛΗ «ΠΟΥΘΕΝΑΣ» ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ 200.000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ «ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΣ»

 5. Ο καθένας λέει το μανιφέστο του και δεν σχολιάζει καν το αρχικό άρθρο…
  Όσο διαβάζετε οι υπόλοιποι ρήτορες το αρχικό, τόσο σαν διαβάζουν και εσάς.

  Όσο για το αρχικό κείμενο, ασχολειθείτε με τέτοιες μαλακίες για να μην ασχολείστε για σοβαρά πράγματα. Εκτός αν φταίει το αποχαυνωτικό αέριο που δεν συμφωνώ, γιατί μόλος πέρασε ένα αεροπλάνο και άφησε μια λευκή γραμμή πίσω του.

 6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  opelasgos.blogspot.com/

 7. ρα ζουντουβουλου αυλουνιτ πολυ λιακοπουλο βλεπς τωρ ταλιευταια.
  ου αλλος εβαλ την γυναικ του στην δημοτικη και εσυ αγρον αγοραζες.

 8. Α για να σου πω ,το ότι εγκρίθηκε το σχόλιό σου δεν σημαίνει ότι το συνυπογράφω ,το ΄πιασες ε;

 9. koyiz………ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ……….ΑΦΗΝΕΙ …..ΝΥΧΑΚΙ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

 10. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ .ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ »ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ,ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ.
  ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
  ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΡΝΑΒΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

  ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ{ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.Λ.Π}.

  ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
  ΑΠΛΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ.

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

  Υ.Γ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.

  • Σου επέβαλε κανένας να διαβάζεις το συγκεκριμενο αρθρο του εκδοτη;Ή απλα θέλεις να του κάνεις κριτική;

 11. βασιλ δεν ηξερεσ δε ρωταγεσ;τωρα σε φταιει ου ουκονομακους;ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕ ΠΡΕΠ ΙΣΥ ΝΑ ΔΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡ ΔΑ ;ΣΟΥ ΤΟ ΙΠΙΣΤΕΦΩ.»Και ας μας επιτραπεί μια πρόβλεψη: όσοι με την ψήφο τους κατεδαφίζουν τις κοινωνικές κατακτήσεις θα κληθούν από τον λαό να δώσουν σύντομα εξηγήσεις για τις επιλογές τους…»ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΒΑΣΙΛ ΠΡΡΡΡΡ

 12. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.00 Ο ΛΙΤΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΝΣΗ.ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ Η ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.

 13. ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΝΑ.ΠΑΚΕΤΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

 14. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΣΗ;
  ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ:ΒΛΑΧΟΣ, ΚΙΟΥΣΗΣ, ΜΑΡΓΕΤΑΣ.
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;

 15. ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ? Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ.

 16. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ?ΣΤΟ ΜΠΙΝΤΕ?ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ.

 17. Τελικα τα περνουν στον καλαμο η οχι;
  Θα μας τα πουν στο επομενο συμβουλιο.

 18. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ .
  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ, Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ {ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ}ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ.
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ.
  ΓΙΑΤΙ ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
  ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ.
  ΠΟΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ?ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΑ.

  • ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΛΕΒΙΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΛΕΒΙΕ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΒΙΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΥΘΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ.

   • μπερδεμενο

    οταν ερθουν τα μπαζα του ωρωπου στον αυλωνα θα σε ενδιαφερουν,εσυ κοιτα τι εγινε πριν χρονια.τετοιουσ μα……σ θελουν ολοι!

    • ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ μπερδεμενο ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.

    • μπερδεμενο ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ. ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ . ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

    • μπερδεμενο

     για την ιστοριαεχω να παω στην καλπη 15 χρονια,τι κανω?αποχη!ασ κρατησει ο καθε τοποσ τα μπαζα του,και εχουμε ολοι μπαζα,δεσ τα ψηφοδελτια πιο καλα ,γεματα μπαζα.ψηφηστε τουσ λοιπον γιατι καποιοσ τουσ ψηφησε και σιγουρα οοοχι εγω my friend!

 19. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ!

 20. Παπαφράγκας

  Λεβιέ λες πολλά αλλά τίποτα.

 21. ε οικονουμακου, σα δε μπορεις να φτιαξ νοσοκουμειου, καν ενα κτηνιατριου να εχουμ γιατρο μαμη να ξεγεναει τισ γιδες.

 22. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΒΛΑΧΟ;

 23. Άνω κρεμαστά

  Ρε που τον πάτε το νυχάτο βρε!Σκέψου να πάει σε κανά Υπουργείο .Βαι βαι βαι ντιπ κυριλέ σας κόβω.

 24. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
  ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ,ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

 25. Ανώνυμος είπε…
  ο μεγαλοΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ερχεται τωρα να κατηγορησει τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ για τα ΔΙΟΔΙΑ.
  δεν μας λεει ο κυριος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ποιος ψηφισε την συμβαση για τα διοδια στην βουλη;
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ;
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ,ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ;
  ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

  ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.

  ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

 26. ΚΑΛΑΜΟΣ
  ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΙΟΥΣΗΣ-ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΤΟΤΕ
  ΚΙΟΥΣΗΣ-ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΤΩΡΑ
  ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

 27. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

  ΡΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΑΦΗΣΤΕ ΥΣΗΧΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ, ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ………

 28. Re to Pasok ftaei gia ola . Ksipnate reeeee

 29. φευγατε εχεις δικιο ο παπαγιαννης ειναι αντιδημαρχος αυλωνα και μαλακασας και με 5 ποντους χιονι στην μαλακασα πηγαιναμε με ποδια και αποκλειστικαμε απο τισ 7 και μιση οταν ηταν ο λιτσας απο τις κατασκηνωσεις μεχρι τον αγιο μερκουρη ηταν ολοι οι δρομοι και οι αυλες ανοιχτες με μισο μετρο χιονι τοτε .μαλλον ο παπαγιαννης εννοουσε πως τα καταφερνες ρε λαμογιο και γιαυτο ο λιτσας δεν του απαντησε σιγα μην του εδινε και την λυση.

 30. ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

  τι εγινε στον αυλώνα; εχει τοσο πολύ νερο και το αφηνουν να τρεχει στο δρομο; που ειναι ο αυλωναρχης