ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

26 responses to “ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  1. ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

    Την πίτα θα την κόψει το «Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών» Δημαράς – Οικονόμου

    Στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Συντακτών ανακοίνωσαν την ίδρυση του «Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών» οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.

    Απο την πλευρά του, ο κ. Δημαράς τόνισε ότι «το ‘Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών’ δεν θα αποτελέσει προς το παρόν ένα νέο κομματικό σχηματισμό, αλλά μια πολιτική κίνηση ουσίας, και σε καμία περίπτωση μια χαλαρή κίνηση φιλολογικού χαρακτήρα».

    Προανήγγειλε, μάλιστα, διάλογο με τους πολίτες, προκειμένου να αποφασιστεί ο τελικός χαρακτήρας που θα λάβει η συγκεκριμένη κίνηση. «Φιλοδοξία μας είναι να παλαίψουμε για τους πολίτες, από όποιο μετερίζι και αν μας προτείνουν», πρόσθεσε.

    Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πρόσφατη αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όσο και στη διαγραφή του Β. Οικονόμου όσο και της Σοφίας Σακοράφα, επειδή αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου για την ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο. «Δεν πρόκειται να στραφούμε σε έναν στείρο ‘αντιμνημονιασμό’», τόνισε ο κ. Δημαράς.

    Επίθεση στα κόμματα εξουσίας
    Παράλληλα, ο Γιάννης Δημαράς επιτέθηκε εναντίον των δύο μεγάλων κομμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με τις αδιέξοδες πολιτικές τους έχουν οδηγήσει την χώρα σε τέλμα».
    Υποστήριξε δε ότι «μέχρι το 2017, ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. θα χρωστούν στις τράπεζες περισσότερα από 270 εκατ. ευρώ».
    ΕΡ. Ο Bασιλάκης πόσα χρωστάει ;
    «Η πολιτική που πρέπει να ασκηθεί στην πατρίδα μας δεν θα πρέπει να στηριχθεί στην ανατροπή και μόνο του Μνημονίου. Πρέπει να ανοίξει επιτέλους ένας μεγάλος πολιτικός διάλογος», τόνισε ο κ. Δημαράς.

    Στην εκδήλωση παρέστησαν – μεταξύ άλλων – στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως οι κ.κ. Λυκούδης και Μαργαρίτης, οι πρώην βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιάννης Βαφειάς και Ευτύχης Κοντομάρης, ο δήμαρχος Ωρωπού, Γ. Οικονομάκος, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμπελιάς και πολλοί άλλοι.

    Σύμφωνα με τους κ.κ. Δημαρά και Οικονόμου, η νέα πολιτική κίνηση απευθύνεται σε εκείνους τους πολίτες που ασφυκτιούν πολιτικά.

    «Γνωρίζουμε και εγώ και ο Γιάννης Δημαράς ότι οι δυνάμεις μας δεν είναι μεγάλες, αλλά τα μηνύματα από τους πολίτες είναι θετικά. Αυτό μένει να φανεί», επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.
    ΕΡ. απο ποιους πολιτες είδε θετικά μυνήματα ο Βασιλάκης μήπως τους είδε στον ΑΥΛΩΝΑ
    ειδατε εδωσε το παρων και ο δήμαρχος άρχισε να εξοφλεί την συνεργασία και την στήριξη στο ΔΣ
    Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

  2. ΣΠΙΘΑ .ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

  3. ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ!!!!

  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ;

    Η καύση των σκουπιδιών έχει το ίδιο ολέθριο αποτέλεσμα όπου και να γίνεται…

    http://maximipoli.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html#more

  5. ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

  6. αυτη τη στιγμη σε καφενειο στο χαλκουτσι ο λιτσας ορκιζει τη νεα δημοτικη αρχη.
    και μαλιστα κανει την εκπληξη ,οριζει δημαρχο τον αντρεα τον μπαλοκα.
    τρεχατε χωριανοι…..
    εν τω μεταξυ η Γεωργια εφτασε καθυστερημενη και δεν προλαβε να κανει την καθιερωμενη κουπ(λεγε με ντουντουλα).

  7. O OIKONOMAKOS EINAI PANTELONATOS KAI STIRIZEI TON OIKONOMOY STO ALMA TOY GIA KATI MEGALO.

  8. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ.

  9. λες να μαθουνε να μιλανε τσεκουρατε?

  10. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΩ?????????????

  11. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι ένας μεγάλος ιστορικός βασιλιάς… ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ= Βασιλιάς Δαβίδ ΚΟΥΠΕΣ= Καρλομάγνος ΣΠΑΘΙΑ= Μέγας Αλεξανδρος ΚΑΡΟ= Ιούλιος Καίσαρας ΤΖΟΚΕΡ= Κωστάκης ο κουτός, ο παρολίγον δήμαρχος.

  12. TON KAISARA TON SKOTOSE O VROYTOS [ O FILOS TOY O KOLLHTOS TOY TO TEKNO TOY OPOS TON APOKALESE O IDIOS O KAISARAS THN STIGMH POY TOY KARFONE TO MAXAIRI PISOPLATA]. OMOS FILE MOY O KAISARAS EMEINE STHN ISTORIA SAN O POIO DIKAIOS AYTOKRATORAS THS ROMHS ENO O VROYTOS SAN O POIO MEGALOS PRODOTHS.GIATI PREPEI NA JEREIS FILE MOY OTI’ THN PRODOSIA POLLOI AGAPHSAN TON P R O DO T H KANEIS

  13. OPOS VLEPO FILARAKO EISAI KALO XARTOMOYTRO.MPRAVO MPRAVO.KOITA KANTE KATI XRHSIMO PRIN EINAI PIA ARGA.

  14. ROYSI THOMAKO BOYLOSE TO STOMASOY GIATI

    TO PROTO MΠΟΥΡΔΕΛΟ SIKAMINEES TO ANIXAN

    TO AKOYSES LAMOGIOOOOOOOOOO

  15. ROYSI THOMAKO BOYLOSE TO STOMASOY GIATI

    TO PROTO MΠΟΥΡΔΕΛΟ SIKAMINEES TO ANIXAN

    TO AKOYSES LAMOGIOOOOOOOOOO

  16. ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

  17. Καλά ρε Γιάννη ψηλέ, τι κάνεις με αυτόν τον ξεφτίλα? Έχεις καταλάβει ότι πίνεις καφέ, με τον χειρότερο αντίπαλο του συνδυασμού, που σε ανέδειξε και αντιδήμαρχο? Μήπως θα σου βάλει το πετρέλαιο, για να συνεχίσεις να καις, σκουπίδια με κλαριά όπως κάνεις δυο μέρες τώρα? Είσαι το μονό του πάτημα αυτή τη στιγμή στο συνδυασμό που ανήκεις Γιάννη μου, και σε χρησιμοποιεί για τους ίδιους λόγους και τότε με τον Μέξη, που του δίνατε του κόσμου τα λεφτά, εσύ και οι τότε σύντροφοι σου, και εσύ ποτέ, μα ποτέ δεν είπες ΟΧΙ. Μην το κάνεις ξανά. Δεν σου επιτρέπετε. Πρέπει να νοιώθεις 2μετρα ντροπή, όσο και το μπόι σου. Σε θεωρήσαμε ότι διαφέρεις και γι αυτό τον λόγω στηρίχθηκες. ΠΡΟΣΕΧΕ……..

    21 Ιανουαρίου 2011 1:21 π.μ.

  18. Κύριε Γιαννά. Θα πρέπει να προσέχετε με ποιους κάνετε παρέα, με ποιους πίνετε καφέ, και με ποιους συνδιαλέγεστε. Είναι απαράδεκτο να βρίσκεστε στο ίδιο τραπέζι, με τον Ξύλο αυτόν που δεν έβλεπε καν τον συνδυασμό που συμμετείχατε, στην φυλλάδα του προεκλογικά. Είναι απαράδεκτο σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάτε για τα εσωτερικά του συνδυασμού και τις μελλοντικές κινήσεις της δημοτικής ομάδας. Δεν σας επιτρέπεται, πέραν τον τυπικών να έχετε καμιά σχέση, με αυτούς που προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα και στις μέρες μας(αναφορά καθόλου τιμητική στο πρόσωπο σου για την προσπάθεια καύσεις κλαριών, από το blog της Μάχιμης ) που διενεργείς τις τελευταίες ημέρες. Επιλέχτηκες από τον Δήμαρχο μαζί με άλλους 6συναδελφους σου, σαν την αιχμή του δόρατος της νέας διοίκησης. Όλοι εμείς που σας ψηφίσαμε, αποθέσαμε τις τελευταίες μας ελπίδες σε όλους εσάς. Αυτές οι συναθροίσεις είναι της απολύτου ξεφτίλας, για σένα τον ίδιο και για ότι εκπροσωπείς. Δημιουργείς τεράστια οργή, σε κάποιους που πίστεψαν στην διαφορετικότητα. Εάν εσύ δεν νοιώθεις κάτι αντίστοιχο, το καλύτερο που θα είχες να κάνεις, θα είναι να πας στο σπίτι σου. Και τότε θα έχεις το δικαίωμα να θεωρείς όποιον θέλεις φίλο σου, και να κανείς ότι γουστάρεις, χωρίς να κρύβεσαι τα βράδια σε υμισκότεινες καφετερίες.

  19. ΡΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΟΠΟ ΜΑΛΛΟΝ
    ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ;

  20. Ενωση Ανεξαρτήτων Πολιτών

    ΜΑΛΛΟΝ δεν έχει τύχη ο Γιάννης Δηµαράς (φωτό) ως ανεξάρτητος. Αντιπαρέρχοµαι τα µπρος-πίσω για το αν θα κάνει ή δεν θα κάνει κόµµα ή κίνηση. Επικεντρώνοµαι στην αστοχία του τίτλου. Η αρχική εκδοχή – Κίνηµα Ανεξάρτητων Πολιτών – προκάλεσε την µήνιν του Μίκη Θεοδωράκη για λογοκλοπή – όσον αφορά τον τίτλο της κίνησης που ο ίδιος εξήγγειλε προ µερικών µηνών. Οπότε ο Δηµαράς αναδιπλώθηκε, τροποποιώντας τον τίτλο του κόµµατός του σε: Ενωση Ανεξαρτήτων Πολιτών. Ολα αυτά – που δηµιουργούν µια ατµόσφαιρα προσωπικής και πολιτικής συγχύσεως – ενώ ο συνέταιρος Βασίλης Οικονόµου – του υπολοίπου Αττικής – έχει τόσο ισχυρό ρεύµα, που δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε δήµαρχος Ωρωπού.

  21. Πήγε ο Άβερελ (Γιαννάς) να του θυμίσει ότι τα λεφτά που του έδινε στο παρελθόν σαν Αντιδήμαρχος ήταν πολλά και τώρα πρέπει να είναι επιεικείς ο μάχιμος απέναντι του. Είναι υποχρεωμένος βλέπεις.
    Α ρε ψηλέ για τα μπάζα είσαι, πείρες και τις τύχες του τόπου στα χέρια σου ρε κακόμοιρη.
    Το IQ σου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και για να παρουσιάσεις έργο στην Αντιδημαρχία πρέπει να καβαλάς το τρακτέρ και να δείχνεις στο κόσμο ότι δουλεύεις κάνοντας την δουλειά ενός Αλβανού.

  22. ΡΕ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.